Deze heerlijke bladerdeeg hapjes zet ik graag op tafel als wij visite hebben.
Deze hapjes zijn vaak favoriet en in 5 a 10 minuten helemaal op.
Loes kun je nog een portie maken? Natuurlijk!
Deze hapjes zijn namelijk heel erg makkelijk om te maken en ook nog eens budget proof.
Ingrediënten:
- 6 plakjes bladerdeeg
- 1 potje pesto
- 80 gram geraspte kaas
- 6 plakjes schouderham
Recept voor 45 kleine bladerdeeg hapjes.
Bereidingstijd 30 minuten
Bereidingswijze:
- Leg de bladerdeeg plakjes alvast uit de vriezer. Deze moeten namelijk eerst ontdooien.
- Verwarm de oven voor op 200 graden celcius.
- Wanneer de plakjes ontdooit zijn smeer je deze in met pesto. Bestrooi ze met een klein beetje kaas en leg hier vervolgens een plakje schouderham op.
- Rol de bladerdeeg op en snijd deze in plakjes van ongeveer een centimeter.
- Leg de rolletjes op een ovenplaat en schuif deze in het midden van de oven. Bak de bladerdeeg hapjes in ongeveer 20 minuten gaar.
Eet smakelijk!