Bladerdeeg hapjes met pesto, ham en kaas

Bladerdeeg hapjes met pesto, ham en kaas

Deze heerlijke bladerdeeg hapjes zet ik graag op tafel als wij visite hebben.
Deze hapjes zijn vaak favoriet en in 5 a 10 minuten helemaal op.
Loes kun je nog een portie maken? Natuurlijk!
Deze hapjes zijn namelijk heel erg makkelijk om te maken en ook nog eens budget proof.

Ingrediënten:

  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 1 potje pesto
  • 80 gram geraspte kaas
  • 6 plakjes schouderham

Recept voor 45 kleine bladerdeeg hapjes.
Bereidingstijd 30 minuten

Bereidingswijze:

  1. Leg de bladerdeeg plakjes alvast uit de vriezer. Deze moeten namelijk eerst ontdooien.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden celcius.
  3. Wanneer de plakjes ontdooit zijn smeer je deze in met pesto. Bestrooi ze met een klein beetje kaas en leg hier vervolgens een plakje schouderham op.
  4. Rol de bladerdeeg op en snijd deze in plakjes van ongeveer een centimeter.
  5.  Leg de rolletjes op een ovenplaat en schuif deze in het midden van de oven. Bak de bladerdeeg hapjes in ongeveer 20 minuten gaar.

Eet smakelijk!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *