Carpaccio salade

Carpaccio salade

Carpaccio salade

5 van 1 stem
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 120 gram carpaccio
  • 200 gram gemengde sla
  • 100 gram zongedroogde tomaat
  • 2 eieren
  • 2 sneetjes brood
  • 1 eetlepel truffel mayonaise
  • 2 eetlepels water

Hoe maak je het?

  1. Kook de eieren. Snijd het brood in kleine blokjes. Verhit een pan met een klein beetje (knoflook) olie of boter en bak hier in de blokjes brood knapperig.
  2. Snijd de zongedroogde tomaat in reepjes, snijd het ei door de helft met een mes. Meng de truffelmayonaise met een klein beetje water.
  3. Verdeel de sla over de twee borden leg hier op de plakjes carpaccio, de zongedroogde tomaat en het ei. Doe vervolgens de stukjes brood en de truffelmayonaise over de salade.

    Eet smakelijk!


1 thought on “Carpaccio salade”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *