Carpaccio salade

Carpaccio salade

Lekker als lunch, brunch en als avondeten. Deze fantastische carpaccio salade is hier zeker favoriet. Makkelijk te bereiden en wie houd er nou niet van truffeldressing? Deze moet je echt een keer maken.

Recept voor 2 personen
Bereidingstijd 20 minuten

Ingrediënten:

  • 120 gram carpaccio
  • 200 gram gemengde sla
  • 100 gram zongedroogde tomaat
  • 2 eieren
  • 2 sneetjes brood
  • 1 eetlepel truffel mayonaise
  • 2 eetlepels water

Bereidingswijze:

  1. Kook de eieren. Snijd het brood in kleine blokjes. Verhit een pan met een klein beetje (knoflook) olie of boter en bak hier in de blokjes brood knapperig.
  2. Snijd de zongedroogde tomaat in reepjes, snijd het ei door de helft met een mes. Meng de truffelmayonaise met een klein beetje water.
  3. Verdeel de sla over de twee borden leg hier op de plakjes carpaccio, de zongedroogde tomaat en het ei. Doe vervolgens de stukjes brood en de truffelmayonaise over de salade.

    Eet smakelijk!


1 thought on “Carpaccio salade”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *