Carrotcake havermout

Carrotcake havermout

Een warme bak havermout in de ochtend. Heerlijk. Voor de afwisseling heb ik deze keer carrotcake havermout gemaakt. Een makkelijk ontbijtje wat je in 10 minuten op tafel zet.

recept voor 1 persoon
Bereidingstijd 10 min

Ingrediënten:

  • 200 ml melk
  • 30 gram havermout
  • 100 gram wortel
  • 1 klein handje walnoten
  • 1 tl kaneel

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de melk in een pan. Roer hier de havermout doorheen.
  2. Laat 2 min op laag vuur doorkoken. Laat de pap een klein beetje afkoelen.
  3. Schil en rasp intussen de wortel en hak de walnoten.
  4. Serveer de havermout met kaneel, wortel en walnoot.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *