Chipolata worstjes met wortel en krieltjes uit de oven

Chipolata worstjes met wortel en krieltjes uit de oven

Een makkelijke traybake uit de oven. Een combinatie van chipolata worstjes, wortel, krieltjes, Italiaanse kruiden lente-ui en feta. Genieten!

Worst met wortel en krieltjes uit de oven

Totale tijd 45 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gram winterpeen
  • 250 gram krieltjes
  • 2 tl Italiaanse kruiden
  • 125 gram chipolata worstjes
  • 5 stengels lente-ui
  • 50 gram feta
  • 3 teentjes knoflook

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Schil de winterpeen en snijd deze in plakjes. Snijd de krieltjes door de midden en hak de knoflook fijn.
  • Leg de krieltjes samen met de winterpeen en de knoflook op de bakplaat.
  • Giet een klein beetje olie over de bakplaat en strooi de Italiaanse kruiden eroverheen.
  • Snijd de worstjes in stukken en verdeel deze ook over de bakplaat.
  • Zet de bakplaat voor 30 minuten in de oven.
  • Snijd de lente ui in ringen en verkruimel de feta. Neem de bakplaat uit de oven en bestrooi met de lente-ui en feta.
  • Verdeel over 2 borden.

Smakelijk eten!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *