Chipolata worstjes met wortel en krieltjes uit de oven

Een makkelijke traybake uit de oven. Een combinatie van chipolata worstjes, wortel, krieltjes, Italiaanse kruiden lente-ui en feta. Genieten!
Recept voor 2 personen
Bereidingstijd 45 minuten
Ingrediënten:
- 500 gram winterpeen
- 250 gram krieltjes
- 2 tl Italiaanse kruiden
- 125 gram chipolata worstjes
- 5 stengels lente-ui
- 50 gram feta
- 3 teentjes knoflook
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Schil de winterpeen en snijd deze in plakjes. Snijd de krieltjes door de midden en hak de knoflook fijn.
- Leg de krieltjes samen met de winterpeen en de knoflook op de bakplaat.
- Giet een klein beetje olie over de bakplaat en strooi de Italiaanse kruiden eroverheen.
- Snijd de worstjes in stukken en verdeel deze ook over de bakplaat.
- Zet de bakplaat voor 30 minuten in de oven.
- Snijd de lente ui in ringen en verkruimel de feta. Neem de bakplaat uit de oven en bestrooi met de lente-ui en feta.
- Verdeel over 2 borden.