Courgetti met gehaktballetjes

Zin in een lekkere pasta die ook nog eens hartstikke gezond is. Maak deze courgetti met gehakt. Lekker, vullend en gezond.
Recept voor 2 personen
Ingrediënten:
- 250 gram gehakt
- 400 gram courgetti
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- 200 ml passata
- 30 gram geraspte kaas
- 1 eetlepel olijfolie
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
- Snijd de ui fijn en hak de knoflook.
- Doe de helft van de ui en de knoflook bij het gehakt. Voeg vervolgens de Italiaanse kruiden en zout en peper naar smaak toe.
- Kneed het gehakt en draai er gehaktballetjes van. Verhit de olijfolie in de pan en bak de gehaktballetjes rondom bruin. Haal de gehaktballetjes uit de pan.
- Zet het vuur laag en bak de andere helft van de ui en knoflook vijf minuten.
- Schenk de passata erbij en breng dit aan de kook.
- Doe de gehaktballetjes terug in de pan en laat ze in de passata nog 8 minuten koken.
- Zet een tweede pan op het vuur voeg ook hier een lepel olijfolie aan toe en bak de courgetti 3 minuutjes in de pan.
- Serveer de courgetti op een bord en leg hier de gehaktballetjes op. Top af met een beetje geraspte kaas.