Crostini met geitenkaas peer en pancetta

Crostini met geitenkaas peer en pancetta

Het was weer eens tijd voor een heerlijk hapje.
Leuk voor op tafel. Makkelijk te maken en erg verrassend van smaak.
Heerlijk voor in het weekend, of voor op een feestje.

Porties 10 hapjes

Ingrediënten
  

  • 1 half stokbrood
  • 100 gram geitenkaasspread
  • 1 peer
  • 4 plakken pancetta

Hoe maak je het?

  1. Zet een hapjespan op het vuur en bak hierin de pancetta knapperig. Laat de pancetta uitlekken op een keukenpapiertje laat het vet in de pan zitten.
  2. Snijd 10 plakjes stokbrood en bak deze aan beide kanten goud bruin.
  3. Besmeer de gebakken stokbroodjes met geitenkaasspread.
  4. Snijd een peer in kleine reepjes en leg deze over de geitenkaasspread. Verkruimel de pancetta tenslotte over de stokbroodjes.

Eet smakelijk!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *