Overzicht Crunchwrap
crunchwrap

Crunchwrap

De crunchwrap, in Amerika al erg populair daar werd hij geïntroduceerd door de fastfoodketen Taco Bell. Het is een creatie bestaand uit verschillende lagen van ingrediënten. Vandaag maken we onze eigen variant met gehakt, kaas, tomaat en sla.

Crunchwrap

Course: Hoofdgerechten, Lunchgerechten

1

crunchwrap

Ingrediënten

  • 250 gram rundergehakt

  • 1 el tacokruidenmix

  • 1 grote wrap

  • 1 kleine wrap

  • 40 gram geraspte cheddar kaas

  • 50 gram gehakte ijsbergsla

  • 1 tomaat, in blokjes gesneden

  • Zure room (optioneel)

Bereidingswijze

  • Verhit een grote koekenpan en voeg het rundergehakt toe.
  • Bak het gehakt gaar is en voeg dan de tacokruiden toe.
  • Leg de grote wrap op een bord en leg daarbovenop de kleine wrap. Dit wordt het midden van de crunchwrap.
  • Leg een handvol geraspte cheddar kaas in het midden van de wraps, gevolgd door een paar lepels van het gehakt.
  • Leg de ijsbergsla en blokjes tomaat op het gehakt.
  • Vouw de wraps om de vulling en vouw vervolgens de buitenranden van de wraps naar het midden toe om een pakket te maken.
  • Druk de wraps dan voorzichtig aan om ze gesloten te houden.
  • Verhit een koekenpan en bak de crunchwrap aan beide kanten voor ongeveer 1 minuut zo dat ze goudbruin worden aan de buitenkant.
  • Serveer de crunchwrap warm en eventueel met wat zure room.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*