Foodblogger in het zonnetje @fennasfoodspecials

Foodblogger in het zonnetje @fennasfoodspecials

In deze nieuwe rubriek zetten wij zo vaak mogelijk een mede foodblogger in het zonnetje. Vandaag is dat @fennasfoodspecials. Fenna is al een hele tijd actief op instagram en is in één jaar tijd zelfs 27 kilo afgevallen! Wow, knap!

 

Even voorstellen:
Fenna; Op mijn insta-pagina @Fennasfoodspecials deel ik lekkere en gezonde gerechten die ook nog eens heel makkelijk zijn om te maken! Sinds mijn eigen strijd tegen de kilo’s, waarin ik zelf in één jaar tijd 27 kilo ben kwijt geraakt, bedenk ik zelf vele gerechten die healthy, maar vooral lekker zijn! Want wanneer je in je strijd tegen de kilo’s lekker eet, zonder dat je veel te veel calorieën tot je neemt, wordt het afvallen opeens een stuk eenvoudiger! Met deze pagina wil ik daarom mijn passie voor healthy food en al mijn recepten met jullie delen, om jullie te inspireren om gezonder, bewuster maar vooral lekker te eten!

@smullenmetloes over @Fennasfoodspecials:
Op dit moment (07-07-2020) heeft Fenna 2804 volgers op Instagram en stijgt ze iedere dag een beetje meer. Wanneer ik Fenna's foto's op Instagram voorbij zie komen krijg ik altijd meteen honger. Met kleurrijke foto's van de meest lekkere en uiteenlopende recepten verdiend Fenna zeker een follow.

Volg jij Fenna nog niet op instagram? Klik dan hier om haar te volgen.


Foto's van Fenna's Instagram.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *