Dit is het aller makkelijkste recept voor gnocchi met cherry tomaatjes ooit. We gebruiken weinig ingrediënten en zetten het lekker snel op tafel. Deze vega gnocchi was heerlijk.
Recept voor 2 personen
Bereidingstijd 25 minuten
Ingrediënten:
- 4 el olie
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 250 gram cherry tomaatjes
- 60 ml water
- 250 gram gnocchi
- Zout en peper naar smaak
- strooikaas naar smaak
Bereidingswijze:
- Kook de gnocchi volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snipper de ui en de knoflook.
- Verwarm een hapjespan met de olie bak hierin de ui en knoflook voor 5 minuten.
- Voeg nu de cherry tomaatjes en zout en peper naar smaak toe bak dit voor 7 minuten mee.
- Voeg nu het water toe en breng dit aan de kook. Doe de deksel op de pan en kook voor 15 minuten.
- Druk de tomaatjes plat met een spatel en roer de saus goed door. Doe nu de gekookte gnocchi bij de saus en roer goed door. Serveer met strooikaas.