Het ultieme bijgerechtje voor een leuk diner. Serveer deze hasselback aardappelen bijvoorbeeld bij het kerstdiner. Deze aardappelen zijn super easy en iedereen gaat je achteraf hoe dan ook vragen naar het recept.

Recept voor 4 personen
Bereidingstijd 50 minuten

Ingrediënten:

  • 4 vastkokende aardappels
  • 30 gram boter
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl tijm
  • 1 tl oregano
  • Peper en zeezout naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Maak de aardappels goed schoon.
  3. Meng de olijfolie met de boter en de kruiden.
  4. Leg 2 stokjes langs de aardappel en maak met je mes kleine inkepingen. Door de stokjes snijd je net niet door de aardappel. Je wil de aardappel namelijk niet door de midden snijden.
  5. Smeer de aardappelen in met het kruiden mengsel en plaats voor 45 minuten in de oven.

Tip: Wissel de kruiden in voor kruiden die jij lekker vindt.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *