Omelet met asperges ham en kaassaus

Omelet met asperges ham en kaassaus

Easy peasy. Dat is deze omelet met asperges ham en kaassaus. Een heerlijke comfortfood maaltijd als je het mij vraagt. Hartstikke makkelijk op drukke dagen. Je zet deze verassende maaltijd namelijk zo op tafel. De combinatie van asperge met ham, kaas en ei zijn wij wel gewend. Maar nog nooit eerder had ik ze zo geserveerd. Aanrader. Smullen!

Recept voor 4 personen
Bereidingstijd 20 minuten

Ingrediënten:

  • 500 gram asperges uit blik. (Wanneer ze in het seizoen zijn kun je ze natuurlijk ook vers gebruiken.)
  • 8 eieren
  • 600 gram aardappel schijfjes
  • 150 gram hamblokjes
  • 1 zakje poeder voor kaassaus
  • Wat olie of boter om de aardappeltjes in op te bakken
  • Kruiden om je aardappels mee te kruiden. Ik heb ze gekruid met oregano, peper en een klein beetje zout.

Bereidingswijze:

  1. Bak de aardappel schijfjes met kruiden naar smaak in een hapjespan met wat olie of boter.
  2. Maak de kaassaus zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Verwarm de asperges in een ander pannetje.
  4. Kluts de 8 eieren en bak hiervan 4 omeletten in een pan met wat olie of boter.
  5. Serveer de omelet op een bord en vul deze met de asperges, kaassaus en ham blokjes. Klap de omelet vervolgens dubbel en leg wat aardappelschijfjes naast de omelet.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *