Pasta carbonara

Pasta carbonara

Een heerlijke pasta carbonara zonder pakjes en zakjes. Een fijn en snel recept die je zo op tafel zet. Zonder room want die heb je dus echt niet nodig voor een heerlijke pasta carbonara.

Recept voor 2 personen
Bereidingstijd 30 minuten

Ingrediënten:

  • 200 gram spaghetti
  • 100 gram spekblokjes
  • 3 teentjes knoflook
  • 70 gram parmazaanse kaas
  • 2 eieren
  • Peper en zout

bereidingswijze:

  1. Bak de spekblokjes licht krokant.
  2. Intussen kook je de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Snijd de knoflook fijn en bak deze kort mee met de spekjes.
  4. Meng de eieren met de kaas en zwarte peper.
  5. Doe de afgegoten pasta in de pan met spekjes en knoflook en haal van het vuur.
  6. Roer nu het eimengsel door de pasta tot een dikke saus. Let op! Het ei mag niet stollen. Je pasta moet dus niet te heet en niet te koud zijn hiervoor.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *