Romige pasta met kip, erwtjes en champignons

Romige pasta met kip, erwtjes en champignons

Deze romige pasta met kip, erwtjes en champignons is heel erg snel klaar. In 30 minuten zet je dit heerlijke pasta gerecht op tafel. Smullen maar!

Romige pasta met kip, erwtjes en champignons

Totale tijd 30 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram kipdijfilet
  • 150 gram champignons
  • 150 gram diepvries erwtjes
  • 2 uien
  • 125 gram pasta
  • 150 ml kookroom light
  • 200 ml groentebouillon (een half bouillonblokje opgelost in 200ml kokend water.)
  • 30 gram peterselie
  • 1 tl nootmuskaat

Instructies
 

  • Kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak en giet af.
  • Snij de ui in ringen. Snij de champignons in plakjes. Hak de peterselie fijn en snij de kip in blokjes.
  • Neem een pan en bak hierin de kip gaar. Haal de kip wanneer deze gaar is uit de pan en houdt apart.
  • Verwarm in de pan een beetje olie of boter en bak hier in de ui en de champignons aan.
  • Voeg de kookroom, bouillon en erwtjes toe kook het geheel voor 7 minuten.
  • Voeg de kip, pasta, nootmuskaat en peterselie toe aan de pan en serveer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept