Deze romige pasta met kip, erwtjes en champignons is heel erg snel klaar. In 30 minuten zet je dit heerlijke pasta gerecht op tafel. Smullen maar!
recept voor 4 personen
Bereidingstijd 30 minuten
Ingrediënten:
- 300 gram kipdijfilet
- 150 gram champignons
- 150 gram diepvries erwtjes
- 2 uien
- 125 gram pasta
- 150 ml kookroom light
- 200 ml groentebouillon (een half bouillonblokje opgelost in 200ml kokend water.)
- 30 gram peterselie
- 1 tl nootmuskaat
Bereidingswijze:
- Kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak en giet af.
- Snij de ui in ringen. Snij de champignons in plakjes. Hak de peterselie fijn en snij de kip in blokjes.
- Neem een pan en bak hierin de kip gaar. Haal de kip wanneer deze gaar is uit de pan en houdt apart.
- Verwarm in de pan een beetje olie of boter en bak hier in de ui en de champignons aan.
- Voeg de kookroom, bouillon en erwtjes toe kook het geheel voor 7 minuten.
- Voeg de kip, pasta, nootmuskaat en peterselie toe aan de pan en serveer.