Shakshuka

Shakshuka

Shakshuka

5 van 1 stem

Ingrediënten
  

  • 3 paprika's
  • 2 grote uien
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 800 gram tomatenblokjes
  • 550 ml water
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 6 tenen knoflook

Hoe maak je het?

  1. Snijd de paprika in repen. Snijd de ui in ringen. Snijd de knoflook fijn.
  2. Verhit een pan met olie. Fruit de ui met de knoflook aan. Voeg naar een paar minuutjes de paprika toe en bak dit ook kort mee.
  3. Voeg vervolgens de tomatenpuree toe en fruit dit voor 3 min mee. Voeg de tomatenblokjes en Italiaanse kruiden toe en breng aan de kook en laat dit 20 min zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Maak 4 kuiltjes in de saus en breek boven elk kuiltje een ui. Dek de pan af met aluminiumfolie en kook de eieren in 10 min gaar.

    Eet smakelijk


2 thoughts on “Shakshuka”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *