Spaghetti met boerenkool en worst

Spaghetti met boerenkool en worst

Deze kleurrijke spaghetti met boerenkool en worst staat in een handomdraai op tafel.

Recept voor 4 personen
Bereidingstijd 25 minuten

Ingrediënten:

  • 300 gram spaghetti
  • 2 uien
  • 4 braadworsten
  • 300 gram boerenkool
  • 500 gram cherrytomaten
  • 250 ml kookroom light
  • 1 blokje kippenbouillon
  • 250 ml water

Bereidingswijze:

  1. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
  2. Snipper de uien.
  3. Verwijder het vel van de worst. Bak het vlees van de worst met ui en peper in 5 minuten gaar. Maak het vlees met een spatel in kleine stukjes. Voeg de boerenkool toe en bak ook deze 5 minuten mee.
  4. Halveer de cherrytomaatjes.
  5. Voeg de kookroom, bouillion en het water toe aan de pan en laat dit 4 minuten stoven. Meng de spaghetti en de tomaten door de saus in de pan en serveer.

    Smakelijk eten!

 

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *