Deze Amerikaanse pannenkoeken met spirulina zien er niet alleen fantastisch uit, maar zijn ook erg lekker.
Serveer ze met wat pindakaas en blauwe bessen en je ontbijtje is compleet.
Spirulina pannenkoeken
8
pannenkoekenIngrediënten
100 g bloem
7 g bakpoeder
0,5 tl zout
15 g suiker
1 ei
120 ml melk
10 g Spirulina poeder
30 g gesmolten boter
Bereidingswijze
- Zeef de bloem, bakpoeder, zout en suiker. Meng het goed met elkaar.
- Klop het ei los in een andere kom en voeg de melk toe.
- Voeg het Spirulina poeder toe aan het ei- en melkmengsel en meng goed door elkaar tot de poeder volledig is opgenomen.
- Giet de natte ingrediënten bij de droge ingrediënten bij elkaar en mix goed door tot een beslag.
- Voeg de gesmolten boter toe en meng goed.
- Verhit een koekenpan en smelt de boter.
- Schep 60 ml beslag in de pan en bak de pannenkoeken op middelhoog vuur aan beide kanten gaar,
- Herhaal dit tot al het beslag op is.