Deze kaneel, brie en cranberry swirls zijn echt heerlijk. Super snel klaar en echt een topper voor de lunch, het ontbijt of gewoon voor lekker tussendoor.
De combinatie zoet, zout en zuur is perfect. Deze wil je proberen!

Ingrediënten:

  • 1 Rol vers bladerdeeg
  • 150 gram brie
  • 50 gram gedroogde cranberry’s
  • Kaneel en suiker naar smaak
  • 50 gram gesmolten boter

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Rol de bladerdeeg uit.
  3. Besmeer de bladerdeeg met de gesmolten boter en strooi hier kaneel en suiker overheen.
  4. Snij de brie in plakjes en verdeel deze over het bladerdeeg.
  5. Strooi nu de gedroogde cranberry’s over de brie.
  6. Rol het bladerdeeg vanaf de korte kant strak op.
  7. Snij de rol in plakjes van 2cm. Leg de swirls op bakpapier en zorg dat ze elkaar niet raken.
  8. Bak de swirls in 20 min gaar en goudbruin in de oven.