Tagliatelle met rode pesto en serranoham

Een lekkere zomerse tagliatelle met rode pesto, serranoham, zongedroogde tomaatjes, lente-ui en geraspte kaas. Deze tagliatelle is snel klaar en erg makkelijk om te maken.
Recept voor 2 personen
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten:
- 150 gram tagliatelle
- 100 ml kookroom light
- 70 gram rode pesto
- 4 lente uitjes
- 1 etl italiaanse kruiden
- 70 gram serranoham
- 30 gram geraspte kaas
- 6 zongedroogde tomaatjes
Bereidingswijze:
- Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de tagliatelle af.
- Snijd de lente uitjes in ringen, de serranoham in kleine plakjes en de zongedroogde tomaten in reepjes.
- Voeg de tagliatelle, Italiaanse kruiden, rode pesto en kookroom samen in een pan. Roer dit goed door elkaar heen.
- Serveer de tagliatelle.
- Voeg vervolgens de lente ui, serranoham, zongedroogde tomaatjes en een beetje peper toe en strooi als laatste de geraspte kaas eroverheen.
Eet smakelijk