Tagliatelle met rode pesto en serranoham

Tagliatelle met rode pesto en serranoham

Een lekkere zomerse tagliatelle met rode pesto, serranoham, zongedroogde tomaatjes, lente-ui en geraspte kaas. Deze tagliatelle is snel klaar en erg makkelijk om te maken.

Recept voor 2 personen
Bereidingstijd 20 minuten

Ingrediënten:

  • 150 gram tagliatelle
  • 100 ml kookroom light
  • 70 gram rode pesto
  • 4 lente uitjes
  • 1 etl italiaanse kruiden
  • 70 gram serranoham
  • 30 gram geraspte kaas
  • 6 zongedroogde tomaatjes

Bereidingswijze:

  1. Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de tagliatelle af.
  2. Snijd de lente uitjes in ringen, de serranoham in kleine plakjes en de zongedroogde tomaten in reepjes.
  3. Voeg de tagliatelle, Italiaanse kruiden, rode pesto en kookroom samen in een pan. Roer dit goed door elkaar heen.
  4. Serveer de tagliatelle.
  5. Voeg vervolgens de lente ui, serranoham, zongedroogde tomaatjes en een beetje peper toe en strooi als laatste de geraspte kaas eroverheen.

    Eet smakelijk


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *