Een heerlijk en snel wok gerecht. Deze fantastische teriyaki udon noodles met biefstukpuntjes is echt een lifesaver voor op de drukke avond. Love it. Dat wordt weer smullen.

Teriyaki udon noodles met biefstukpuntjes
Een heerlijk en snel wok gerecht. Deze fantastische teriyaki udon noodles met biefstukpuntjes is echt een lifesaver voor op de drukke avond. Love it. Dat wordt weer smullen.
Ingrediënten
- 130 gram voorgegaarde udon noodles
- 120 ml sojasaus
- 50 gram licht bruine basterdsuiker
- 150 gram biefstukpuntjes
- 300 gram broccoli roosjes
- Maan en sesamzaad naar smaak
Instructies
- Kook de broccoli in 5 minuten beetgaar en giet af.
- Meng in een beker vast de sojasaus en de licht bruine basterdsuiker.
- Zet een pan op het vuur en roerbak de biefstukpuntjes voor 3 minuten op hoog vuur.
- Schep de biefstukpuntjes uit de pan.
- Doe nu de saus in de pan en laat dit iets indikken. Mocht je saus te dun zijn kun je er voor kiezen deze wat in te dikken met maïzena.
- Voeg nu de broccoli en udon noodles toe aan de saus en roerbak voor 3 minuten.
- Zet het vuur nu uit en doe de biefstukpuntjes door het gerecht. Serveer meteen in een kom of diep bord. Bestrooi eventueel met wat maan en sesamzaad.