Twee weken geleden ontving ik een berichtje van uitgekookt.nl of ik een proefpakket wilde uitproberen. Nou dat laat ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen. Een pakket met 4 maaltijden die je in de oven of magnetron kunt opwarmen. Soms heb ik het hartstikke druk met alle lekkere recepten uittypen/creëren en dan is het zo lekker als je een keertje niet hoeft te koken.

Over uitgekookt.nl

Uitgekookt is ontstaan vanuit de passie van de familie van Marle voor goed en gezond eten. Van het verbouwen en venten vanaf 1830. Via een vooruitstrevende groentewinkel, die als eerste panklare groente (gewassen en gesneden) verkocht, naar een innovatieve maaltijdservice van vandaag de dag.

Wat houdt de maaltijdservice van uitgekookt.nl nou eigenlijk in?

Iedere week heb je de keuze uit 26 vers bereide maaltijden. Je kunt kiezen uit de categorieën: Keuze van de chef, werelds, Hollands en vis en vega.
Sommige maaltijden zijn zelfs vetarm of zoutarm zodat het perfect in jouw dagelijkse menu past. Er zit voor iedereen wel wat lekkers bij.
De maaltijden worden vers bereid en door hele aardige en leuke bezorgers aan je deur gebracht. Een lekkere en gezonde maaltijd aan huis met voldoende groente. Je warmt de maaltijden in de oven of magnetron op en klaar is je gerecht. Smullen maar!

Hoe bestel je de maaltijden?

Het online bestellen van de uitgekookt maaltijden is echt heel erg makkelijk. Je voert je postcode in en dan kies je je bezorg dag en tijd. Daarna ga je de recepten uitkiezen. Dit was het moeilijkste van heel het bestel proces want wat zijn er toch veel heerlijke keuzes. Ik koos voor:
– Gehaktballetjes in Chinese saus met mihoen.
– Stamppot witlof, ham en kaas met gehaktbal.
– Stamppot bietjes met spek, ui en rundervink
– Penne pasta met kip-pesto en groenten

Onze ervaring

Toen ik mijn bestelling had geplaatst bij uitgekookt kreeg ik meteen een bevestiging. Op de dag van bezorging krijg je nog een mail met een schatting hoe laat de bezorger aan je deur staat. Toen ik de deur opende stond er een bezorger aan mijn deur met een super lieve brede glimlach in de stromende regen. Complimenten voor de bezorger, ondanks dat hij helemaal doorweekt voor mijn deur stond was dat totaal niet aan zijn gezicht af te lezen. Wat een topper. De verpakkingen van de maaltijden zijn duidelijk, netjes en goed vormgegeven. Nu ben ik wel een moeilijke doelgroep want kant en klaar maaltijden vind ik meestal niet zo lekker. Maar ik ben om hoor. Je proeft dat de uitgekookt maaltijden vers zijn. De bietenstamp was hier favoriet. Uitgekookt.nl is een uitkomst voor een drukke week. Ik vind het echt een aanrader.

Ken jij uitgekookt.nl al? Zo niet? Dan kun je nu 4 maaltijden uitproberen voor maar €15,- en deze kun je makkelijk online bestellen via onderstaande button.

  • Dit blog bevat een samenwerking en een affiliate link.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *