Zoet zure kip noedels met paksoi en mango

Zoet zure kip noedels met paksoi en mango

 

Van de week stond dit heerlijke roerbak gerecht op tafel. Zoet zure kip noedels met paksoi en mango is echt een mega lekkere combo. Echt genieten en makkelijk te bereiden. Dat wordt weer smullen.

 

Recept voor 4 personen
Bereidingstijd 20 min

 

Ingrediënten:

 

  • 250 gram noedels
  • 1 el suiker
  • 20 ml azijn
  • 1 komkommer
  • 2 uien
  • 400 gram paksoi
  • 300 gram kipdijfilet
  • 100 ml ketchup
  • 1 mango
  • 30 gram cashewnoten

 

Bereidingswijze:

 

  1. Kook de noedels zoals op de verpakking omschreven.
  2. Snij de uien in halve ringen, snij de paksoi in reepjes, snij de mango in blokjes en snij de kipdijfilet in blokjes.
  3. Verhit een wok met een klein beetje olie. Bak de kipblokjes gaar. Voeg nu de ui en de paksoi toe en bak dit 2 minuten mee. Meng de azijn met de suiker en de ketchup en voeg dit toe aan de pan en verwarm dit voor 1 minuut mee. Haal de pan van het vuur en voeg de noedels en mango toe. Schep het geheel goed door.
  4. Verdeel de noedels over de borden en snij de komkommer in linten. Serveer de komkomkommer bij de noedels. Strooi de cashewnoten over het gerecht.

 

 

 

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *