Wie kent ze niet? Heerlijk als ontbijt of voor de lunch. Heb je kinderen in huis? Dan is dit een receptje wat ze zeker lusten. Wij zijn dol op wentelteefjes en ik maak ze dan ook regelmatig. Het recept is super eenvoudig en echt om te smullen.
Ingrediënten:
– 4 sneetjes brood (bij voorkeur oud brood)
– 2 eieren
– 120 ml melk
– Snufje kaneel
– Boter om in te bakken
– Kaneelsuiker (meng kaneel en suiker naar smaak)
Hoe maak je het?
1. Klop de eieren, melk en een snufje kaneel samen in een ondiepe kom.
2. Verwarm een beetje boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
3. Doop elke snee brood in het eimengsel en zorg ervoor dat beide kanten goed bedekt zijn.
4. Bak de wentelteefjes in de voorverwarmde koekenpan tot ze aan beide kanten goudbruin en knapperig zijn, ongeveer 2-3 minuten per kant.
5. Bestrooi de warme wentelteefjes met kaneelsuiker.
Wentelteefje
Ingredients
- - 4 sneetjes brood bij voorkeur oud brood
- - 2 eieren
- - 120 ml melk
- - Snufje kaneel
- - Boter om in te bakken
- - Kaneelsuiker meng kaneel en suiker naar smaak
Instructions
- Klop de eieren, melk en een snufje kaneel samen in een ondiepe kom.
- Verwarm een beetje boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
- Doop elke snee brood in het eimengsel en zorg ervoor dat beide kanten goed bedekt zijn.
- Bak de wentelteefjes in de voorverwarmde koekenpan tot ze aan beide kanten goudbruin en knapperig zijn, ongeveer 2-3 minuten per kant.
- Bestrooi de warme wentelteefjes met kaneelsuiker.